Medlemskap

Varmt välkommen som medlem hos oss på ADDA, vi erbjuder ett brett utbud av gruppass och i vårt gym finns ett stort utbud av maskiner och redskap för en varierad och rolig träning. Vi erbjuder regelbundna gymintroduktioner för dig som vill veta mer om funktioner och användning av maskinerna i gymmet, du bokar det via Gymcontrol.

 

Provträna gratis en vecka

Vill du få prova vårt utbud har du möjlighet att träna gratis under en vecka för att känna på atmosfären, prova våra gruppass och lära känna gymmet. Vi finns tillgängliga under receptionstiderna, det går också bra att boka en tid utanför de tiderna, maila på info@adda.nu eller ring oss på 0381-125 20 för att boka tid.

Normalpriser

Med detta träningskort tränar du i målsmans (förälders) sällskap i gymmet, hur mycket och när du vill under våra öppettider, dessutom ingår gruppträningspass i regi av Nikaro Gym. Träningspass organiserade av externa ledare ingår inte. 11-årsgränsen gäller kalenderår, inte födelsedag.

Rabatten gäller också dig med funktionsnedsättning och är i behov av egen handledare eller assistenthjälp under träningen.

Information

Autogiro betalas månadsvis mellan den 27:e – 31:e. Uppsägning av avtalet ska ske senast 30 dagar före bindningstidens (12 månader) utgång. Om detta inte görs löper avtalet rullande på med 30 dagars uppsägningstid till dess att uppsägning meddelats nikaro rehab AB. Kortet kan frysas vid ett tillfälle under året. Alternativen är då frysning i 1, 2 eller 3 hela kalendermånader. Anmälan om detta måste ske senast den 20 före den månad då frysningen ska starta. Frysning kan inte göras i efterhand.


Inloggningstagg 200 kr

Engångskostnad för medlemskap och inloggningstagg. Gäller så länge aktivt träningskort finns. Obligatorisk för all träning i gymmet.

Våra lokaler