Personlig träning – PT

Behöver du hjälp med din träning? Oavsett om du är nybörjare eller erfaren så hjälper vi dig. Alla är välkomna att använda sig av vår personliga tränare, ung som äldre. Tillsammans pratar vi om dina behov, förutsättningar och mål. Vad du behöver och vill få ut av att anlita och få Elins hjälp. Allt individualiseras utifrån varje person. När det kommer till hälsa så räknas många olika faktorer in, inte bara din träning, men träning är ett fantastiskt sätt att öka ditt välmående med den rad positiva hälsoeffekter det finns evidens för att det ger kropp och knopp.   

 

Varför personlig träning? 

Du får en skräddarsydd plan för just dig. Vi planerar träningen utifrån din nivå, vilka förutsättningar du har och ditt livspussel. Vill du inte träna i gymmet utan mer hemma? Det löser vi också. Elin är lösningsorienterad och ser inte hinder utan söker möjligheter att nå ditt mål. Är du intresserad? Boka en tid för konsultation så tar vi det därifrån.  

Elin har en kandidatexamen i hälsopromotion inriktning idrottsvetenskap efter tre år på Göteborgs universitet. Hon har även en utbildning inom kvinnohälsa under och efter graviditet. Likaså har Elin utbildning inom gruppträning med olika pass. Förutom utbildningar har hon själv mycket erfarenhet kring träning i olika former. Hon brinner för träning, hälsa och välmående. 

Tveka inte på att höra av dig om du har frågor eller funderingar!